Dan Vals

Beskrivelse:
Dan Vals er specialist indenfor profilvalsning og underleverandør til en bred vifte af industrier. I blandt de brancher som Dan Vals henvender sig til er vind, byggeri og transport. Dan Vals levere professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser og har valset produkter i mere end 25 år.

Som kunde hos Dan Vals vil du se at de som virksomhed gør alt for at imødekomme dine ønsker, og bestræbe sig efter at tilbyde effektive og fleksible løsninger til dine behov. Hos Dan Vals er det gode håndværk altid i høj prioritet, samt de dygtige og erfarne medarbejdere. Dertil gør de som virksomhed aldrig på kompromis med kvaliteten, når de levere løsninger til deres kunder. Dan Vals har en erfaring medarbejderstab som også står klar til at rådgive og vejlede kunden i deres projektfase. Dertil tilbyder de en professionel og kompetencer vurdering af selve designarbejdet i et projekter, hvor det er muligt at tilsende Dan Vals tegninger gennem deres hjemmeside.

Valsning hos Dan Vals skaber buede emner med glatte overflader. Produkterne kan valses til en specifik radius eller diameter efter behov. Valsning er en besparende proces sammenlignet med svejsning af vinkler, som heller ikke kan skabe det samme strømlinet output.

Kontaktoplysninger:
Dan Vals A/S
Kabdrupvej 2
6100 Haderslev

Mail: info@danvals.dk
Tlf.: +45 73 57 57 57

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER