DAN-doors

Beskrivelse:
DAN-doors er producent af døre og portløsninger til det meste af verdens lande. DAN-doors har deres hovedsæde placeret i Stilling ved Skanderborg og har en erfaren og kompetent medarbejderstab ansat. DAN-doors er repræsenteret i Sverige gennem et datterselskab, og ligeledes lokalt i Norge og Tyskland.

DAN-doors er har siden virksomheden blev etableret i 1983 haft fokus på at udvikle løsninger, som har stor gavn for deres kunder. Dertil ikke at glemme at løsningerne skal være effektive og bæredygtige. Dette kan stadig ses i den mission og vision som DAN-doors arbejder i mail, hvor de ser mod de krav til sikkerhed og bæredygtighed som fremtiden bringer. DAN-doors står selv for at vælge deres materialer, og ligeledes test af elementer før de leveres. På den måde vil kunden opleve det mest optimale produktionsflow hver gang de vælger DAN-doors.

Foruden produktionen hos DAN-doors, så spiller den dygtige og erfarne medarbejderstab en stor rolle i virksomhedens udvikling. Dertil er de også en afgørende spiller i udviklingen af de nye produkter, som DAN-doors løbende arbejder. Medarbejdernes store erfaring kan ses gennem flere ansattes både 10- og 20 års jubilæum, som kommer virksomhedens kunder til gode. Det fortæller også at DAN-doors er en arbejdsplads der er værdsat og bygger på et godt arbejdsklima.

Blandt førende producenter af industrielle dørløsninger til det skandinaviske marked er DAN-doors at finde. Det afspejles også i at mere end halvdelen af producerede elementer hos DAN-doors eksporteres ud i verden. Derfor kan de også stolt fortælle at deres løsninger er installeret i mere end 100 lande fordelt over hele verden.

Kontaktoplysninger:
DAN-doors A/S
Industrivej 19
8660 Skanderborg,

Mail: dd@dan-doors.dk
Tlf.: +45 87 93 87 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER