Condair

Beskrivelse:
Condair er en af verdens førende producenter af systemer til luftbefugtning og evaporativ køling. Vi sætter standarden for energi-besparende, hygiejniske løsninger, der integrerer innovative funktioner samt kræver minimal vedligeholdelse.
Det er væsentlig for mange aspekter af vores dagligdag at have en korrekt luftfugtighed. Det gælder for effektiviteten af vores produktionsprocesser, men vigtigst af alt også vores sundhed.

Condair eksporterer over hele verden til mere end 50 lande og de vigtigste produktbrands er: ML System, Condair, Nortec, Defensor, Draabe og JS Humidifiers.

Tilbage i 2013 fusionerede Anderberg Fugtstyring og ML System og skiftede samtidig navn til Condair A/S. Condair A/S har hovedkontor i Schweiz, men kontorer over hele verden. I Danmark har Condair kontorer i både Ry og Slagelse.

Til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, leverer Condair befugtning, affugtning og køling. Luftfugtigheden styres med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.
Condair har bred erfaring med fugtstyringsløsninger og har leveret køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Sverige. Derudover sænker vi temperaturen med 10 grader på bedepladsen i Medina i Saudi-Arabien, med verdens største udendørs aircondition-anlæg. Blandt vores mange kunder findes også Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, Ericsson, IKEA, ARoS, Arken og Arla.

Kontaktoplysninger:
Condair A/S
Gl. Holbækvej 6-8,
4200 Slagelse

Tlf.:+45 87 88 21 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER