Outercore

Beskrivelse:
Outercore er en innovativ produktionsvirksomhed, som vil ændre den måde vi bygger på i dag. Outercore har indehavere med stor relation til håndværker erhvervet, hvilket dermed skaber et stort vidensgrundlag for det som virksomheden arbejder med.

Blandt produkter fra Outercore er der løsninger til udfordringer med isolering, kuldebroer, skimmelsvamp m.v. Outercore fremstiller byggevareløsninger til den danske byggesektor, som forbedre de eksisterende løsninger på markedet. De ved at de kan lave det både bedre, smartere og mere fremtidssikrede, således vores måde at bygge på den ændres. Måden Outercore vil gøre det på er ved at tænke kreativt og i nye materialer, samt bruge den viden og erfaring de besidder. Derudover sætter Outercore altid deres kunder i første række for at sikre sig at disse bliver opfyldt. Alle specialudviklede produkter er dermed udarbejdet i samarbejde med kunden.

Som innovativ virksomhed er det naturligt for Outercore at arbejede med innovative samarbejdspartnere til både transport og logistik. Derfor har de dag til dag levering i hele landet bortset fra Bornholm. Alle forsendelser kan følges med track & trace system, så de kan følges tæt og så kunden hele tiden kan holde sig opdateret. Denne service er vigtig at kunne tilbyde for Outercore, da de ønsker at deres kunder har det optimale udbytte af deres samarbejder.

Kontaktoplysninger:
Outercore
Elmevej 8, Glyngøre
7870 Roslev

Mail: info@outercore.dk
Tlf.: +45 71 74 57 47

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER