Colas Danmark

Beskrivelse:
Colas Danmark er blandt de førende virksomheder indenfor produktion og udlægning af asfalt i Danmark. Colas Danmark er en asfaltentreprenør som dækker hele landet, hvor deres asfaltfabrikker og afdelinger på samme vis er fordelt. Colas Danmark indgår i den internationale Colas Gruppe, og har derudover et datterselskab i Island. Colas Gruppen har aktiviteter i mere end 50 lande.

Colas Danmark er selv organiseret med en direktion, en ledelse og fire distrikter. Hvert distrikt har en distriktschef, samt en række stabsfunktioner der har til formål at understøtte driften. Colas Danmark producere og udlægger deres asfalt med øje for bæredygtig hed, sikkerhed og miljø. Asfalten produceres på egne fabrikker, hvor råstofferne selv udvindes i egne grusgrave. Selv har virksomheden et stort ønske om at medvirke til et renere og sundere miljø og dermed løse udfordringen med klimasikring. Derfor udvikler Colas Danmark løbende innovative løsninger sammen med laboratorier og specialister i både ind- og udland. Her føler virksomheden et ansvar, som de gør hvad de kan for at leve op til.

Colas Danmark er medlemmer af Asfaltindustrien, Dansk Byggeri og European Asphalt Pavement Association. Derfor er det en troværdig og sikker samarbejdspartner til projekter med udlægning af ny asfalt. Virksomheden har mange års erfaring i branchen, og derfor en kompetent og opdateret viden de gerne deler ud af.

Kontaktoplysninger:
Colas Danmark A/S
Fabriksparken 40
2600 Glostrup

Mail: colas@colas.dk
Tlf.: +45 45 98 98 98

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER