CG Jensen

Beskrivelse:
CG Jensen er en entreprenør virksomhed med dybe rødder i Danmark. CG Jensen udfører anlægsopgaver, som eksempelvis funderings- og rammearbejde, vandbygning og betonarbejde. CG Jensen har rødder der fører helt tilbage til 1931, hvor Christian Gottfred Jensen etablerede virksomheden C.G. Jensen. I 1961 overtog Skanska så aktiemajoriteten, hvorefter de opkøbte flere større entreprenørvirksomheder. I 1998 skiftede alle virksomhederne navn til Skanska Jensen A/S og to år efter igen til Skanska Danmark.

I 2007 afviklede Skanska så entreprenørvirksomhden Skanska Danmark, som blev videreført til CG Jensen. I dag har CG Jensen deres hovedsæde i Glostrup, samt regionskontorer på Jylland og Fyn. CG Jensen beskæftiger samlet set 600 medarbejdere, som er glade for at arbejde i virksomheden og har gjort det i mange år.

CG Jensen omtaler gerne dem selv som en stor familie, hvor medarbejderne kan mærke og føler at de er en del af virksomheden. Årsagen til det er nok at CG Jensen har valgt silotankegangen fra og medarbejderne til. Det skaner ansvar og ejerskab hos den enkelte medarbejder og medvirker til at de føler sig stolte over deres faglige kunnen. CG Jensen igangsætter hele tiden mange initiativer som bidrager til at deres virksomhed gør en stor forskel for samfundet, alt i mens de bygger Danmark. Og CG Jensen gør det med stor stolthed.

Kontaktoplysninger:
CG Jensen A/S
Fabriksparken 37
2600 Glostrup

Mail: info@cgjensen.dk
Tlf.: +45 43 44 68 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER