Carl Stahl A/S

Beskrivelse:
Carl Stahl A/S blev etableret i 1999 og er siden vokset til en af de største leverandører af løftegrej på det danske marked. I dag beskæftiger virksomheder mere end 40 medarbejdere og har afdelinger i Fredericia, Taastrup og Rødby. Desuden servicerer Carl Stahl A/S sine kunder med kørende service over hele landet.

Hos Carl Stahl A/S brænder alle for vores fag og ser det en vigtig opgave, konstant at udvikle den faglige viden. Derudover er udviklingen af produktsortimentet lige så vigtig for at kunderne opnår en højere sikkerhed og større effektivitet i det daglige arbejde med kraner, løftegrej eller faldsikring.

Carl Stahl A/S har indenfor løftegrej og wireteknik Danmarks største udvalg af produkter. Derfor kan der altid leveres den helt rigtige løsning på alle slags løfteopgaver. Med en specialistviden og enorm erfaring leverer Carl Stahl A/S altid den optimale løsning.

Kvaliteten af de produkter du køber hos Carl Stahl A/S er i verdensklasse og det samme er den service som følger med. Netop derfor vælger mange at Carl Stahl A/S som leverandør. Medarbejderne har mange års erfaring indenfor branchen og bliver løbende efteruddannet. Derved modtager kunderne den bedst mulige rådgivning og service til produkterne. Derfor har Carl Stahl A/S også kompetencerne til at hjælpe med selv de mest komplicerede løfteopgaver samt specialløsninger.

Kontaktoplysninger:
Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia

Mail: info@carlstahl.dk
Tlf.: +45 76 24 02 34

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER