BygMax

Beskrivelse:
BygMax er en dansk virksomheds, som har leveret byggematerialer til hele landet siden 2002. Navnet BygMax er en sammenskrivning af ByggeMaterialeXperten, og var den første virksomhed til at tilbyde danskerne byggematerialer online. Førhen var der kun mulighed for at købe materialer gennem de lokale byggemarkeder.

Forretningsidéen bag BygMax var at det ikke skulle være så dyrt at købe byggematerialer og det skulle være muligt at gøre hjemmefra på alle tidspunkter af døgnet. Derudover sparer BygMax transporttiden på at køre ned til det lokale byggemarked.
BygMax har siden 2002 opbygget en hjemmeside, hvor det online er muligt at købe de samme materialer som I et fysisk byggemarked. De store ambitioner med BygMax fik dengang mange leverandører og byggemarkeder til at trække lidt på smilebåndet, da de ikke mente at de ville kunne digitalisere materialeindkøb i byggebranchen. Men det lykkes Bygmax, som gennem tiden har udvidet med flere varegrupper, samt webshop til det svenske og norske marked.

I dag er BygMax blevet en betydelig spiller inden for byggematerialer i Danmark, hvor de nu forhandler mere end 125.000 produkter. Og siden 2015 har BygMax været et aktieselksab, som stadig er familieejet og med en erfaren medarbejderstab. BygMax har i dag kontor i Skodborg i Sønderjylland og Aarhus, hvor deres faguddannet personale hjælper de mange kunder med at handle deres byggematerialer online.
BygMaxhenvender sig til alt fra private, gør-det-selv folk til håndværkeren, det offentlige og professionelle.

Kontaktoplysninger:
BygMax A/S
Skodborg Vestergade 1
6630 Rødding

Tlf.: +45 74 55 10 20