Bramming Plast-Industri

Beskrivelse:
Bramming Plast-Industri er skumproducent af avancerede og kundetilpassede løsninger i skum. Virksomheden har eksisteret siden 1971, hvor de har været pionere indenfor komplekse og teknologibaserede løsninger i skum. Løsninger som anvendes af private- og offentlige virksomheder inden for henholdsvis HVAC og møbler.

Bramming Plast-Industri har mere end 40 års erfaring og viden indenfor deres branche, hvor de tilbyder mere end 300 forskellige skumtyper. Bramming Plast-Industri tilbyder derudover rådgivning og sparring til brancher med mange skumtyper, eksempelvis i forbindelse med skåret eller støbt skum, PU og PE skummateriale eller skum til møbelproducenter. Bramming Plast-Industri har 2 primære forretningsområder, herunder Business Development og BPI Specialities, som sikrer udvikling af nye og kundetilpassede produkter, samt kompetent rådgivning til eksempelvis bygge- og anlægsbranchen. Fælles for virksomhedens aktiviteter er visionen om at blive foretrukken leverandør i Europa inden for skumløsninger til industri og erhverv.

Løbende er Bramming Plast-Industri med til at præge og inspirerer deres omgivelser gennem deres totalløsninger i skumplast og gummimaterialer. Bramming Plast-Industri er som virksomhed godt på vej mod deres mål, hvor de nu tæller 400 medarbejdere i Danmark, Sverige og Tyskland. Selv har virksomheden også egne fabrikker i to lande, hvor de fokusere på detaljen og tilfredse kunder.

Kontaktoplysninger:
Bramming Plast-Industri A/S
Vardevej 9
6740 Bramming

Mail: customerservice@bpi.dk
Tlf.: +45 79 57 10 50

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER