BMS

Beskrivelse:
BMS-gruppen er blandt de førende på det europæiske marked inden for kraner og lifte. BMS er specialiseret i kraner og lifte til enhver type opgave, store som små. BMS har stor viden om håndtering af tunge løft, hvor de globalt er en betydende spiller inden for transportløsninger, lifte og kraner. BMS blev oprettet i 1953, som del af et genrejsningsprogram efter 2. verdenskrig, hvorefter de har udviklet sig i et støt tempo lige siden.
Den dag i dag er BMS langt den største på det danske marked og med blandt de største i Europa. Og fra 2017 til 2018 løftede BMS sig fra nr. 16 til 15 på oversigten over verdens største kranvirksomheder. Her bliver virksomhederne målt på total lasteevne i tons-meter i flåden af maskiner.

BMS har deres fokus på at være lokalt til stede, når de udlejer udstyr. Dette gør BMS fra deres net af kontorer på fire kontinenter. Kontorerne er placeret i både Norge, Sverige, Tyskland, Polen, Storbritannien, USA; Sydafrika, Australien og Danmark.
BMS løfter opgaver overalt i Europa og i de seneste år også på andre kontinenter i verden. Sikkerhed, Commitment og Performance er tre grundlæggende værdier som BMS har bygget deres virksomhed på. Dertil har BMS også fokus på at udnytte deres ressourcer så effektivt som overhovedet muligt, med respekt for miljøet.

Kontaktoplysninger:
BMS Danmark
Troldholm 8
9400 Nørresundby

Mail: mail@bms.dk
Tlf.: +45 70 13 71 38

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER