BMC

Beskrivelse:
BMC er leverandør af byggematerialer i Skandinavien. Underliggende BMC er BMC Danmark, som er et datterselskab med fokus på det danske marked. BMC står for Building Material Corporation og blev startet tilbage i 1987 i Aalborg. Siden har virksomheden haft 30 års jubilæum, hvor de alle år har markedsført og solgt byggevare i Danmark og Norge.

BMC kan tilbyde en lang række kvalitetsprodukter efter deres sat på længere samarbejder. Det gælder i Europa såvel som det oversøiske marked, hvor BMC også er til stede. Herudover er logistik og tilgængelighed utrolig vigtige områder for BMC og deres forretning, samt opretholde af deres faglige niveau. Medarbejderstaben er erfaren og kompetent indenfor branchen, og bestræber sig altid efter at holde kunden i centrum. Med tiden har der sideløbende med den vækst BMC har oplevet, været stillet et stigende antal krav til virksomheden. Organisationen har hele tiden være udfordret af et krav til øget markedsindsats, nye produkter og en øget kundemasse. Disse udfordringer er også spændende for BMC, som tager hånd om disse på en professionel måde. Og selv er det også en central del af deres både direkte og indirekte kommunikation til markedet.

I produktudvalget fra BMC findes blandt andet betontagsten, tagpap, ståltag, universal tagtilbehør, murermaterialer, fibercement produkter samt gips, stål og isoleringsmaterialer.
Det er en lang række kvalitetsprodukter, som BMC Danmark stolt markedsfører og sælger til på det danske og norske marked.

Kontaktoplysninger:
BMC A/S
Stykgodsvej 7
9000 Aalborg

Mail: info@bmc-danmark.dk
Tlf.: +45 96 31 28 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER