Blendex

Beskrivelse:
Blendex beskæftiger sig med effektive løsninger og produkter, der giver dig en god indvendig og udvendig solafskærmning på aller erhvervsbyggerier. Alle projekter tager afsæt i kundens specifikke behov, og Blendex er kompetente i tilpasse løsningen til netop dig. Der er ikke langt fra idé til implementering.

Blendex har et bredt sortiment af solafskærmning, hvor alle udviklet i tætte samarbejder med entreprenører, rådgivende ingeniører og arkitekter. Med de mange løsninger fra Blendex sikres et optimalt indeklima der altid opfylder de etiske- og lovmæssige krav.

Blendex er den rigtige til projektet fordi de tilbyder et tæt samarbejde hvor ekspertise og professionalisme er i højsædet. Blendex med under hele projekts forløb, lige fra rådgivning til projektering og efterfølgende service.

Blendex har egenproduktion alle solafskærmninger, hvor højteknologiske produktionsmetoder sikrer den bedste kvalitet. Ved at produceres egne solafskæmninger, bliver kommunikations vej forkortet, og mellemledene afskåret. Dette sikrer altid kunden helhedsløsninger og den bedste service.

Blendex har sit eget brugeroptimerede styringskoncept, som er designet til at afdække at kundens behov uanset prisniveau, kompleksitet og størrelse. Styringskonceptet indebærer alt fra klassisk analog styring til avanceret digital styring, og kan endvidere skaleres så det passer til kunden.

Blendex er den rigtige udbyder for dig der ønsker et kundetilpasset solafskærmningssystem.

Kontaktoplysninger:
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
salg@blendex.dk
tlf: 44 89 09 56

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER