Bladt Industries

Beskrivelse:
Bladt Industries er en international entreprenørvirksomhed, som har specialiseret sig i større og komplekse konstruktioner i stål. Bladt Industries har som virksomheder tre områder, som de betegner som deres primære forretningsområder. Disse områder har Bladt Industries kaldt for vind og vedvarende energi, olie og gas energi, samt infrastruktur.

Bladt Industries blev etableret tilbage i 1965, hvor de med årene har opbygget en stor erfaring og viden indenfor iøjnefaldende projekter over hele verden. Bladt Industries har eksempelvis sat deres aftryk på mange at verden største vindmølleparker og bidraget til store olie- og gasprojekter. Derudover har Bladt Industries været en del af flere udfordrende infrastrukturelle projekter i Skandinavien.

Virksomhedens Bladt Industries har hele tiden fokus på leveringstid, kvalitet og effektivitet når de producere stålkonstruktioner. Bladt Industries har blandt andet nogle såkaldte turnkey løsninger, der leveres til både on- og offshore projekter.
Gennem 5 årtier har Bladt Industries opbygget stor erfaring, som er deres kunders garanti for professionel rådgivning og stræk projektledelse fra projektets start til den færdige konstruktion.

Bladt Industries har en flad organisationsstruktur, som skaber en fleksibel organisation med en hurtigere reaktionsevne og kortere beslutningsprocesser. Dermed er Bladt Industries hurtig til at omstille sig, hvilket kommer deres kunder til gavn. Og med Bladt Industries specialister inden for virksomhedens forretningsområder vil virksomheden fortsat yde en faglig og velfunderet rådgivning til enhver type projekt.

Kontaktoplysninger:
Bladt Industries A/S
Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst

Mail: office@bladt.dk
Tlf.: +45 96 35 37 00