BETONELEMENT

Beskrivelse:
BETONELEMENT er en del af CRH Concrete, som er førende leverandør af råhuse i Danmark. BETONELEMENT levere alt fra forspændte konstruktioner, facader, vægge, tag, søjler og bjælker til komplette løsninger i beton. BETONELEMENT levere blandt andet komplette løsninger inden for både industri-, domicil- og boligbyggeri. Hertil kommer også parkeringshuse, sportsarenaer og elementer til broer. Det viser hvor stor en viden om beton som BETONELEMENT har og dertil hvor brede opgaver de løser for deres kunder.

BETONELEMENT har et værdigrundlag der kan udtrykket med udsagnet: Vi blander viden og beton. BETONELEMENT foretager en grundig uddannelse af deres medarbejdere og har dertil stort fokus på deres udvikling af nye produktionsmetoder. Her er nøgleordene hos BETONELEMENT kvalitet, kompetencer og service.

I kraft af deres faglige kompetencer og troværdighed er BETONELEMENT en foretrukken samarbejdspartner i branchen. BETONELEMENT både tiltrækker, fastholder og udvikler deres medarbejdere til at skabe de bedste løsninger til deres kunder. De respektere at vi alle er forskellige og giver medarbejderne frihed til ansvar. BETONELEMENT er kendetegnet i branchen for deres gode kvalitet i både service og produkter. For BETONELEMENT handler det om at imødekomme markedet og deres krav, for dertil at gennemføre den nødvendige forandring for at kunderne er glade og tilfredse.

Kontaktoplysninger:
BETONELEMENT
Lærkevej 7
6705 Esbjerg Ø

Mail: info@betonelement.dk
Tlf.: +45 70 10 35 10

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER