Avidenz

Beskrivelse:
Avidenz er en autoriseret arbejdsmiljørådgiver, som er med til at skabe sikre arbejdsmiljø og sund trivsel i landets virksomheder. Avidenz har en lang historie bag sig, som startede i 1994 og i begyndelsen hed Jern- og metalbranchens BST. Grunden til dette var at det blev lovpligtigt for virksomheder i den branche at tilknytte sig en bedriftssundhedstjeneste, heraf forkortelsen BST. I 2003 blev lovgivningen ændret, således at det ikke længere var et lovkrav, hvor Avidenz blev et datterselskab til udfasning af de virksomheder der før var tvunget til at være tilsluttet dem.

Udfasningen var slut i 2008, hvor alle aktiviteter fortsatte i Avidenz, som den dag i dag tilbyder rådgivning fra deres specialister. Deres mål er at blive den foretrukne partner, når virksomheder sætter sig for at udvikle og forbedre deres arbejdsmiljø. Avidenz har konsulenter som rådgiver indenfor hver deres specialområde, således den største faglighed kommer i spil. Det betyder også at Avidenz har mulighed for at komme med rådgivning til mange typer af virksomheder, og deres individuelle behov for rådgivning. Det er samlet set med til at gøre Avidenz til en toneangivende arbejdsmiljørådgiver for de virksomheder som ønsker at arbejde med deres arbejdsmiljø.

Avidenz har deres hovedsæde i odense, men har konsulenter over hele Danmark. Så derfor kan virksomheder over hele landet gøre brug af deres rådgivning, fra lokalt tilknyttede konsulenter. Selv efterlever Avidenz 4 værdier i hverdagen, som omfatter samarbejde, professionalisme, anerkendelse og kommunikation. Disse kaldes SPAK-værdier (svensk: styrepind) er med til at styre deres virksomhed i den retning der understøtter deres vision og strategi.

Kontaktoplysninger:
Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV

Mail: info@avidenz.dk
Tlf.: +45 66 17 34 55

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER