Arne Elkjær

Beskrivelse:
Hos Arne Elkjær A/S ser vi det som vores opgave at yde både kunder og samarbejdspartnere den rigtige rådgivning. En rådgivning, der gør en forskel for bygherre og som bidrager med det rigtige resultat. Vejen til den rigtige og værdiskabende rådgivning bliver formet af af en dialogpræget proces sammen med bygherre. Det der driver værket er lysten blandt vores medarbejdere til altid at levere den rigtige rådgivning. Medarbejderstaben består af mennesker, som i hver eneste sag ønsker at gøre en forskel.

Tilgangen til hvert projekt er præget af klar kommunikation og dialog således kundens og samarbejdspartnerens behov i den aktuelle situation bliver korrekt afkodet. En gensidig forståelse for interesser og mål giver en konstruktiv proces med gensidig respekt for hinanden og derigennem et godt samarbejde.

Et arbejdsmiljø rummer både fysiske som psykiske rammer. Hos Arne Elkjær A/S er fokus på at begge dele fungerer for den enkelte medarbejder. Arbejdet foregår i åbne kontormiljøer, der indbyder til tværfaglig dialog og sparring. Derudover er en god sludder over kaffen også tilladt og der er i det hele taget en familiær stemning på kontoret.
Hverdagens stress kan afhjælpes med et slag bordtennis, bordfodbold eller pool, som prioriteres, da troen på at friheden giver gladere og mere effektive medarbejdere.

Organisationsstrukturen hos Arne Elkjær A/S er fleksibel og flad for at sikrer en direkte og nærværende dialog på arbejdspladsen. Medarbejderstaben består af 50 medarbejdere, der dækker over installations- og konstruktionsingeniører, bygningskonstruktører, tekniske tegnere og administrativt personale.

Kontaktoplysninger:
Arne Elkjær A/S
Bredskifte Allé 7
8210 Aarhus V

Mail: post@arneelkjaer.dk
Tlf.: +45 86 16 47 55

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER