Arkitema Architects

Beskrivelse:
Arkitema Architects tegner og opfører byggerier der er til for at skabe de bedste arkitektoniske rammer for mennesker. Tegnestuen har sin oprindelse helt tilbage til 1969 og tilgangen til arkitekturen har rødder helt tilbage til begyndelsen. Gennem årene er der opbygget ekspertise og en solid erfaring inden for arkitektfaget.

Vi tager højde for samfundets behov og lever os ind i det enkelte sted. Derudover er vi altid i dialog med bygherren, samarbejdspartnere og selvfølgelig brugeren.

Derved vokser arkitekturen ud gennem summen af opgavens mange forskellige interessenter. I denne proces sikre Arkitema Architects et både bygbart, brugbart, bæredygtigt og æstetisk værk, som gør en forskel for mennesker. Hos Arkitema Architects kalder vi det People in Architecture.

Arkitema Architects leverer lokalt forankrede og højt specialiserede ydelser. Fagligheden er specialiseret inden for seks markedssegmenter som er: Bolig, erhverv, sundhed, læring, kultur og urban. De seks segmenter udgør tilsammen grundlaget for den moderne, skandinaviske by.

Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus og i dag er tegnestuen en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder. Der er i alt fordelt 550 medarbejdere på kontorerne i København, Aarhus, Oslo, Stockhol og Malmø. København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.
Pr. 1. januar 2020 er Arkitema Architects ejet af COWI Holding A/S.

Kontaktoplysninger:
Arkitema Architects
Frederiksgade 32
8000 Aarhus C

Mail: info-danmark@arkitema.dk
Tlf.: +45 7011 7011

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER