Areco Profiles

Beskrivelse:
Areco Profiles er specialister i stålprofiler, hvor virksomheden både tilbyder kundespecifikke inddækninger og længer. Areco er en koncern, som er svensk ejet og etableret i Malmö i 1944. Den danske produktion i Terndrup blev opkøbt af koncernen i 2014, hvor der produceres tyndplader til væg og tag.

Areco har en klar vækststrategi, hvor opkøb af flere virksomheder indgår. Senest opkøbte virksomheden fabrikken i Finland, som producere sandwichpaneler. Overordnet set kan Areco som moderselskab deles op i 5 dele, hvor henholdsvis beskrives som Areco Metals, Areco Profiles, Areco Direct, Areco Contractor og Areco Properties. Det viser også at kerneforretningen for Areco ligger i byggebranchen, hvor deres udvalg af bygningskomponenter i metal er stort. Dertil er Areco en stor spiller som samlet i Sverige, Polen, Danmark og Finland råder over 60.000 kvadratmeter produktion og med beskæftigelse af omkring 300 medarbejdere.

Areco Profiles i Terndrup har deres primære fokus på markedet i Skandinavien, hvor der er 10 produktionslinjer. Det er med til at gøre dem til den største udbyder af profiler i Danmark indenfor tag og væg. Styrken hos Areco Profiles ligger i kvaliteten, samt den måde virksomheden altid efterlever kundernes krav og forventninger til deres produkter. Areco Profiles sikrer at der er en tæt dialog med deres kunder, helt fra bestilling til levering. Selve forløbet forsøger virksomheden hele tiden at holde så kort og gnidningsfrit som muligt, så kunderne kan få de materialer som de skal bruge til deres projekter.

Kontaktoplysninger:
Areco Profiles A/S
Industriparken 22-24
9575 Terndrup

Mail: info@areco.dk
Tlf.: +45 98 33 64 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER