Alux

Beskrivelse:
Alux er en dansk servicevirksomhed, der specialiserer sig i løsninger inden for solafskærmning, mekanisk tyveri- og brandsikring. Dette er både i Danmark og de nærmeste nabolande. Alux har siden 1992 arbejdet målrettet på at sikre både tryghed og velvære for mennesker gennem et af de største og bedste produktsortimenter i Norden.

Alux har som garanti for markedets bedste service og kvalitet certificeret alle produkter til de højeste europæiske standarder. Desuden er virksomheden certificeret af kvalitetssikringssystemet ISO 9001:2015 for salg, service, produktion og montage.

På produktsiden er Alux eneforhandler af Heroal solafskærmning og Elero Motorer & Automatiksystemer i Danmark og har derudover agentur for ALULUX i Tyskland, som er en af Tysklands førende leverandører af rullejalousier til solafskærmning og sikring.

Alux har fokus på, at alt arbejde foregår i et tæt samarbejde og ud fra menneskelige relationer. Dette er både internt over for medarbejder, men også eksternt over for kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Vi er et team af medarbejdere med mange års brancheerfaring, hvor hver enkelt medarbejdere er håndplukkede for bedst mulig at supplerer hinanden og deres viden.
Alle medarbejdere samarbejder på tværs af faggrænser og arbejder sammen i grupper med f.eks. ingeniører, designere, sælgere, montører, teknikere m.fl.

Kontaktoplysninger:
Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg

Mail: alux@alux.dk
Tlf.: +45 70 26 21 40

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER