Alumeco

Beskrivelse:
Alumeco er en international handelsvirksomhed med hovedsæde i Odense. Alumeco leverer aluminiumsløsninger til virksomheder og har en stor kontaktfalde med datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina. Alumeco blev etableret i 1983, og er i dag en global leverandør og partner i hele verden.

Alumeco beskæftiger omkring 250 medarbejdere på deres hovedsæde i Odense og omkring 950 i hele koncernen. Alumeco er en iSO 9001 certificerede virksomheden, som gennem tiden har foretaget omfattende investeringer gennem sin historie. Alumeco råder eksempelvis over et af Nordeuropas største lagre med aluminium, deres eget coilcenter og 2 fuldautomatiske højreoler. Alt dette er med til at sikre at Alumeco kan servicere deres kunder på bedst mulig vis.

Alumeco har høj ekspertise, som er opbygget gennem mere end 30 år. Medarbejderne er kendetegnet ved at yde kompetent vejledning og rådgivningen med stor viden omkring aluminium. Hver dag arbejder Alumeco målrettet på at udvikle løsninger, som realisere kundernes behov og ønsker. Visionen Alumeco er at blive den førende leverandør, hvilket også forpligter dem til konstant at forbedre deres kvalitet og leveringsdygtighed. Det medfører til at Alumeco løbende vil fortsætte deres investeringer i højreoler, save m.v., således at kunder og leverandører altid oplever et godt samarbejde med dem som virksomhed.

Kontaktoplysninger:
Alumeco A/S
Næsbyvej 26
5000 Odense C

Mail: mail@alumeco.dk
Tlf.: +45 66 17 81 17

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER