Airmaster

Beskrivelse:
Airmaster er blandt de førende virksomheder i Europa, som arbejder indenfor decentral komfortventilation. Airmaster har både virksomheder såvel som offentlige institutioner, som deres kundegrupper og har eksisteret siden 1991. Siden 2005 har Airmaster installeret mere end 70.000 af deres Airmaster® anlæg.

Airmaster beskæftiger omkring 100 medarbejdere hvor 15 er teknikere og ingeniører til selve udviklingen af produkter. Airmaster råder over ca. 10.000 kvadratmeter bygningsareal, hvor deres produktion og avancerede test- og udviklingsfaciliteter er placeret. Airmaster arbejder sammen med en række fagspecialiser, brancheorganisationer og vidensinstitutioner – som dermed sikrer at deres kunder får det kvalitetsprodukt de fortjener.

Airmaster brænder for at skabe god luftkvalitet og termisk korrekt indeklima hvor der er behov for dette. Om med fokus på lavt energiforbrug og resurseanvendelse levere Airmaster enkle løsninger. Foruden det store fokus på produkterne er Airmasters medarbejdere i højsædet. De skal såvel som kunderne være glade og tilfredse hver eneste dag. I dag har Airmaster et udvalg af decentrale ventilationsanlæg, hvor der kun er energieffektive og fleksible løsninger tilbage. Der skal ikke anvendes en unødigt mængde af energi, hvis dette kan undgås. Dertil byder udvalget hos Airmaster på anlæg med høj ydelse, intelligent styring efter behov og et minimalt lydniveau.

Kontaktoplysninger:
Airmaster A/S
Industrivej 59
9600 Aars

Mail: info@airmaster.dk
Tlf.: +45 98 62 48 22