Seks etager, 78 spritnye hotelværelser og 34 longstay værelser står færdige, og sidste etape af det nye Zleep Hotel er afleveret af totalentreprenøren Pihl & Søn A/S.

Det har været et travlt forår for Pihl & Søn A/S, hvor entreprenørvirksomheden blandt andet har vundet totalentreprisen på Sjællands Universitetshospital samt en stor kontrakt på Redmolen i Nordhavn. Endnu en milepæl fejret nu, idet det nye Zleep Hotel i Lyngby blev afleveret til bygherren Benjamin Capital ApS. Efter planen tager hotellet imod de første gæster til september.

I efteråret 2018 vandt Pihl & Søn A/S totalentreprisen og flyttede ind på byggepladsen i december samme år. Allerede i marts i år kunne virksomheden aflevere første del af totalentreprisen, som bestod af et Fitness World-træningscenter i to etager i kælder og stueplan. Dermed er begge etaper af byggeriet afleveret til tiden, og det eksemplificerer ifølge Pihls administrerende direktør Halldór P. Ragnarsson det gode samarbejde mellem Pihl og bygherre.

I sidste ende er vores mål altid at levere vores projekter til en tilfreds bygherre – og det er vi lykkes med. Det gode samarbejde og forståelsen mellem bygherre og entreprenør er alfaomega, og den klare kommunikation og fælles vision ses helt tydeligt i det færdige byggeri. Jeg vil endnu en gang takke både Benjamin Capital, rådgivere og alle håndværkere for det flotte stykke arbejde,” siger Halldór P. Ragnarsson.

Et vellykket samarbejde
Det er Årtidernes Arkitekter, som har tegnet det nye hotel på Lundtoftegårdvej i Lyngby. Bygherren Benjamin Capital, er tilfredse med både kvaliteten i det færdige byggeri samt samarbejdet med Pihl & Søn A/S.

Vi har været glade for samarbejdet med Pihl og er tilfredse med slutproduktet. Vi har i fællesskab løst opgaven på konstruktiv vis og ser frem til at arbejde sammen med Pihl igen i fremtiden”, siger Johnny Laursen fra Benjamin Capital.

De rette kompetencer er afgørende
Det gode forår viser, at Pihl har lagt den rette strategi, siger Carsten Mindegaard, der er hovedaktionær og stifter i Pihl & Søn A/S.

Vi har lagt en klar strategi, og alle i Pihl arbejder mod de samme mål. Den rette sammensætning af medarbejdere og kompetencer betyder, at vi kontinuerligt kan aflevere veludførte projekter til tilfredse bygherrer,” siger Carsten Mindegaard, der efter det gode samarbejde ser frem til fremtidige projekter med Benjamin Capital.

Tidligere artikelRudersdals skoler gennemgår bæredygtig renovering
Næste artikel25 år med venskaber på arbejdet og variation i jobbet