Site-Security

Om Site-Security

SITE-SECURITY er en mobil proaktiv sikringsløsning til områder der skal sikres i korte eller længere perioder og ude som inde. Vi leverer dag til dag og kan tilbyde mobil sikringsløsning 24 timer i døgnet samt dedikerede alarmbehandlere der indenfor få sekunder kan reagere og interagere med eventuelle ubudne gæster.

Vi har højt fokus på bæredygtighed i vores produktion og flere af vores produkter kører på vedvarende energiforsyninger.

SITE-SECURITY er udviklet af Lasse Østergaard Jensen. Han har i mange år, med stor succes, beskæftiget sig med disponering af sikringsprodukter til virksomheder.

Produkter og services

Hos Site-Security har vi to produkt kategorier, henholdsvis proaktiv mobile sikringsløsninger og områdesikring med adgangskontrol. Vi har flere forskellige betalingsløsninger med både leasing og abonnement som muligheder.

Vores mange produkter gør at vi kan løse enhver sikringsopgave, store som små og inde som ude. Vores specialiteter ligger i sikring af byggepladser, autoforhandlere, lagerbygning. timelapse samt fjernt fremkommelige egne hvor der ikke er energiforsyning tilgængelig.