Hos NOS A/S er vi specialister indenfor løftegrej og løfteudstyr til industri, byggeri, olie, gas, marine og vindenergi. Vi har samlet over 80 års erfaring som dansk grossist af kvalitets løfteudstyr, samt service med et bredt servicekoncept.

Vores dygtige medarbejdere giver god faglig rådgivning omkring anvendelse og montering af nyindkøbt udstyr samt vedligehold af eksisterende udstyr. Vi har et meget bredt produktprogram og kan tilbyde næsten alt indenfor:

Stålwirer til kran, elevator, mm.

Kædetajler, spil, løfteklør & magneter

Løftekæder & tilbehør – klasse 8 & 10

Hydrauliske donkrafte & tilbehør

Løftebånd, rundsling og surringer

Tovværk & tilbehør

Faldsikringsudstyr

Vi udfører lovpligtige eftersyn

Lav en favorabel serviceaftale med NOS A/S i dag, og vær på forkant med vedligeholdelsen af dit udstyr. Vores kompetente medarbejdere sørger for at holde dit udstyr ajourført og selvfølgelig efter gældende lovgivning. En lang række af løfteudstyr er underlagt et årlig lovpligtig eftersyn, minimum hver 12. måned. Kravet er fastsat i Arbejdstilsynets bekendtgørelse 1101 af 14. december 1992 om hejseredskaber og spil § 22, § 23 og §24.

Når vi har udført et eftersyn, bliver grejet testet, om det lever op til Søfartsstyrelsens krav og Arbejdstilsynets gældende regler.

Efter hvert eftersyn bliver det godkendte udstyr forsynet med skilte, mærkater eller farvekodet, hvad end der måtte være kravet til det enkelte produkt eller branche. Dette gør det muligt at se, hvornår udstyret er godkendt, og endvidere vil vores kunder få adgang til vores CERTNOS-database, hvor de individuelle certifikater vil være tilgængelige.

Vi tilbyder 24 timers service – 365 dage om året, individuelle serviceaftaler, der sikrer, at alle lovpligtige eftersyn foretages rettidigt og korrekt, herunder også belastningsprøver af kraner, så man undgår uheldige overraskelser. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde driften kørende, så uden for normal åbningstid kan du også kontakte os på tlf. 76697070

Ønsker du at vide mere om lovpligtige eftersyn og vores påmindelsesservice? klik her og få info.

NOS A/S er medlem af Kranbranchen.

Artikler

Overholm 7, Hatting
DK-8700 Horsens
Denmark

Tlf: +45 76 69 70 70
sales@nos-as.dk
www.nos-as.dk