Geberit Beskrivelse

Geberit er markedsførende udbyder af cisterner, skyllesystemer, afløbssystemer samt installationssystemer. Produkterne fra Geberit er kendetegnet ved deres høje kvalitet og er designet til at fungere i komplette systemer, så de til enhver tid kan yde det optimale. Der bygges altid intelligente løsninger ind i Geberits produkter, om det er toiletter med skylle- og tørrefunktion, berøringsfrie armaturer, cisterner med LED-bagbelysning, der er altid tilføjet ekstra smarte finesser!

Geberits produktsortiment er designet til både nye bygninger såvel som til renoverings- og moderniseringsprojekter. Det omfatter talrige produkter inden for sanitetssystemer. Når de først er installeret, er mange Geberit produkter usynlige for slutbrugeren.

Geberit tilbyder også produkter til vægmontering, som er helt igennem overbevisende, hvad angår komfort og design, såsom Geberit Monolith, Geberit AquaClean douchetoiletter, Geberit betjeningsplader og Geberit CleanLine afløbsrender.

I 2015 blev Ifö en del af Geberit Group. Ifö er en veletableret virksomhed, som har mere end 100 års erfaring med at producere kvalitetsprodukter af nordisk design, med stor variation der gør det muligt at skabe et eksklusivt og personligt præget badeværelse. Ifö producerer miljøvenlige og vandbesparende sanitetsporcelæn, bruseløsninger og baderumsmøbler.  

Artikler

Kontaktoplysninger:

Geberit A/S, Lægårdsvej 26,
8520 Lystrup. Mail: Kundeservice.dk@geberit.com
Telefon: +45 86 74 10 86