BSV Krantilbehør A/S

BSV – dansk produceret kvalitets løftegrej

BSV Krantilbehør blev etableret i 1960 og har specialiseret sig i udvikling, fremstilling og salg af løftegrej og krantilbehør. I Vejen holder virksomheden fast i dansk produktion af højeste kvalitet til bl.a. lastbilkraner.
BSV´s hydrauliske grabber, pallegafler og mekaniske tænger er noget af det mest holdbare løftegrej på markedet. Hos BSV fremstiller man nemlig produkterne selv og dermed er de 100% ”Made in Denmark”.

Virksomheden opererer inden for fire forskellige forretningsområder:

  • Hydraulisk udstyr til entreprenører og vognmænd
  • Mekanisk udstyr til bygge- og betonindustrien
  • Pallegafler til både lastbilkraner og byggekraner m.m.
  • El-hydrauliske grabber til energisektoren

Sortimentet af løfteværktøj indeholder alt inden for pallegafler, tænger og grabber til kraner, lastbiler og minigravere samt andet tilbehør til løfteværktøjerne. Virksomheden har løfteværktøj til langt de fleste formål, så der er mulighed for at finde det perfekte udstyr til mange arbejdsopgaver.

Eftersom løfteværktøj fra BSV Krantilbehør er egenproduceret, tilbyder virksomheden også specifikke kundetilpassede løsninger. Hvert år bliver der lavet mange unikke og kundetilpassede løsninger, som BSV´s tekniske afdeling, med dygtige ingeniører, er med til at skabe, og dette giver mange tilfredse kunder.

Når man bestiller løfteværktøj fra BSV, kan man være sikker på at man få et højkvalitets produkt, som er produceret på fabrikken i Vejen, hvor virksomheden har kontrol over hele fremstillingsprocessen. Inden produkterne bliver sendt til kunden, bliver de prøvebelastet og der følger et certifikat med til kunden.

Virksomheden har meget travlt og fremgangen skyldes både succesen på hjemmefronten og på eksportmarkederne.

For mere info, besøg virksomhedens hjemmeside: www.bsv.dk

ARTIKLER

Kontaktoplysninger: ​​
BSV Krantilbehør A/S
Knudevejen 3
6600 Vejen
salg@bsv.dk
+45 75 36 21 22
www.bsv.dk