Ajos a/s

Ajos a/s er en af Danmarks største og mest erfarne udlejere af bæredygtige pavillonløsninger, kontorvogne, skurvogne, containere og midlertidige installationer, fx byggestrøm, belysning og opvarmning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.

Hver dag året rundt leverer vi løsninger til mange forskellige typer af projekter og kunder i hele Danmark.

Uanset om du har brug for en avanceret byggepladsindretning, et enkelt pavillonmodul til genhusning eller en kombineret løsning med både skure, moduler, strøm, belysning, hegn, pavilloner, logistikstyring mm. er vores samarbejde, med dig som kunde, altid pakket ind stærk ekspertise og kompetent rådgivning, så du er sikret en løsning, der både klarer opgaven og øger din effektivitet.

Vi sørger for, at nogle af landets største byggepladser holder hjulene i gang, så alt skrider frem efter planen. At musikken spiller på rockfestivalen. Og at produktivitet og trivsel er i top, selv når de fysiske rammer er midlertidige. Det har vi gjort i mere end tre årtier.

Du kan af Ajos forvente en erfaren partner, der aldrig glemmer den menneskelige faktor i dit projekt. Vi ved, at høj sikkerhed, god kvalitet, og løsninger der fungerer, fremmer dine ansattes arbejdsglæde og effektivitet i det daglige – og dermed din bundlinje.

Ajos har licens til at opføre Svanemærket byggeri

Pavillonmoduler bruges i dag til at opføre moderne og energivenlige bygninger der har samme høje niveau som traditionelt byggeri, og alle Ajos’ pavilloner lever op til kravene i nyeste bygningsreglement.

Ajos kan opføre stort set alle former for bygninger, fx kontorlokaler, skoler, vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, genhusningsboliger osv. Og modulerne kan iklædes alle former for facader, så de passer ind i ethvert nærmiljø.

Ajos har i mange år haft stort fokus på, at vores pavillonløsninger skal produceres og opføres bæredygtigt. Det er derfor et naturligt skridt på rejsen, at Ajos har opnået licens til at kunne opføre svanemærkede huse, lejligheder, skoler og daginstitutioner. Dermed kan vores midlertidige løsninger også leve op til de strenge krav, som Svanemærket stiller til materialer, produktionsfasen, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen.

YDELSER

KONTAKTOPLYSNINGER

Ajos a/s

Kontor Øst
Bragesvej 2
4600 Køge

Kontor Vest
Godthåbsvej 4
7100 Vejle

+45 7025 6363
ajos@ajos.dk
www.ajos.dk

ARTIKLER