Ajos a/s

Ajos a/s er en af Danmarks største og mest erfarne udlejere af materiel til mange forskellige typer af projekter og kunder. Hver dag året rundt leverer vi materiel og løsninger til projekter over hele Danmark. Vores samarbejde, med dig som kunde, er altid pakket ind i ekspertise og rådgivning, så materiellet arbejder effektivt for dig.

Vi sørger for, at nogle af landets største byggepladser holder hjulene i gang, så alt skrider frem efter planen. At musikken spiller på rockfestivalen. Og at produktivitet og trivsel er i top, selv når de fysiske rammer er midlertidige. Det har vi gjort i mere end tre årtier.

Hos Ajos har vi valgt at specialisere os i tårnkraner, semimobilkraner, kontorvogne, skurvogne, pavilloner, midlertidige installationer, fx byggestrøm, belysning og opvarmning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.

Pavilloner kan i dag bruges til at opføre moderne og energivenlige bygninger som har samme høje niveau som traditionelt byggede huse, og alle Ajos’ pavilloner lever op til kravene i nyeste bygningsreglement. Ajos’ pavilloner kan opføres som alle former for midlertidige bygninger, fx kontorlokaler, skoler, vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, genhusningsboliger osv. Og pavillonerne kan iklædes alle former for facader, så de passer ind i ethvert nærmiljø.

Vi pakker altid materiel og ydelser ind i stærk ekspertise og kompetent rådgivning, så du er sikret en løsning, der både klarer opgaven og øger din effektivitet. Uanset om du har brug for en avanceret byggepladsindretning, en enkelt kran eller en kombineret løsning med både kraner, skure, moduler, strøm, belysning, hegn, pavilloner, logistikstyring mm.

Du kan af Ajos forvente en erfaren partner, der aldrig glemmer den menneskelige faktor i dit projekt. Vi ved, at høj sikkerhed, god kvalitet, og løsninger der fungerer, fremmer dine ansattes arbejdsglæde og effektivitet i det daglige – og dermed din bundlinje.

Få en guided tour rundt i forskellige pavillonløsninger

Midlertidig kontorbygning og besøgscenter ved ‘Nyt OUH’

Det er muligt at følge byggeriet af Odense Universitets Hospital fra et besøgscenter, som Ajos har opført i pavilloner tæt ved byggepladsen. Bygningen indeholder en række specialløsninger og rummer 50-70 arbejdspladser for byggeledelse, rådgiver og tilsyn.

 

Specialskole opført som midlertidig pavillonløsning

Specialskole opført af energirigtige moduler med støjreducerende materialer på vægge og loft. Bygningen indeholder klasselokaler, kreative rum samt administrationslokaler. Desuden findes anretterkøkkener og tekøkkener og toiletfaciliteter.

 

Midlertidig børneinstitution opført som pavillonbygning

Institutionen består af 3 blokke i to plan, der er placeret i hestesko, og rummer to midlertidige daginstitutioner med hver 10 børnegrupper. Der er en administration i den midterste blok og en daginstitution på hver side af administrationen.

 

Midlertidige og flytbare folkeskoler

Gennem flere år har Ajos opført midlertidige og flytbare skolebyggerier til kommuner og private aktører landet over. De moderne pavillonløsninger opfylder de samme krav – og er i mindst lige så god kvalitet – som permanente byggerier. Hver eneste løsning tilpasses præcis de behov, som den enkelte skole har, men fælles for alle løsninger er det store fokus på bæredygtighed.

YDELSER

KONTAKTOPLYSNINGER

Ajos a/s

Kontor Øst
Bragesvej 2
4600 Køge

Kontor Vest
Godthåbsvej 4
7100 Vejle

+45 7025 6363
ajos@ajos.dk
www.ajos.dk

ARTIKLER