WOODLIVING

WOODLIVING er et lille dansk møbelværksted, som har specialiseret sig i at lave bæredygtigt interiør af genbrugstræ. WOODLIVING blev stiftet af Peter Rose i efteråret 2012, og samme år træder Peters søn, Jeppe, til, og er blevet hængende siden da. Far og søn har succes med at lave lækre bæredygtige møbler og interiør til glade danskere, og i 2013 tager DR kontakt til Peter og Jeppe omkring tv-serien “Fra yt til nyt”, som efterfølgende bliver produceret i 3 sæsoner.

I maj 2019 overtager Jeppe Rose ejerskabet af WOODLIVING med ønsket om at udvikle forretningen til at imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtige kvalitetsprodukter af genbrugstræ.

Kontaktoplysninger:
WOODLIVING
Humlebækvej 39,
3480 Fredensborg
info@woodliving.dk
+45 31348407
www.woodliving.dk

ARTIKLER

YDELSER

Hos Woodliving producerer vi bæredygtigt kontorinventar til virksomheder, som ønsker en grønnere arbejdsplads med omtanke for miljøet. Det bliver designet af genbrugstræ i gedigen kvalitet med fokus på den enkelte virksomheds behov og kan variere lige fra skranker og skriveborde til en reception, kantine, restaurant, cafe, vinkælder og lignende.