Scandi Supply A/S

Scandi Supply a/s er en af Danmarks førende leverandører af materialer for Passiv Brandsikring. Vi har som en af de få i Danmark, valgt udelukkende at fokusere aktiviteterne på passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer.

Scandi Supply a/s har 25 års erfaring i branchen, hvilket har gjort os til specialister på passiv brandsikring og projektorienterede specialløsninger. For os er kvalitet, dokumentation og rådgivning en kernekompetence. Det er vores førsteprioritet at levere den løsning indenfor passiv brandsikring, som skaber værdi for vores kunder og brandsikre bygninger for brugere og beboere.

Scandi Supply a/s udvikler løbende produktsortimentet, som distribueres gennem førende grossister og tømmerhandlere i Danmark samt til OEM-kunder i Europa.

Scandi Supply a/s er medlem af en række branche- og interesseorganisationer inden for passiv brandsikring. Dermed sikrer vi os adgang til den højeste specialiserede faglige viden, der sætter os i stand til at tilbyde de bedst kvalificerede og dokumenterede løsninger.

Kontaktoplysninger:
Scandi Supply A/S
Energivej 2,
5492 Vissenbjerg
info@scandisupply.dk
+45 76 24 48 00
www.scandisupply.dk

ARTIKLER

PRODUKTSORTIMENT

Lukningsprodukter
Brandsikring af stålkonstruktioner
Brandsikring af trækonstruktioner
Brandsikring af betonkonstruktioner
Brandsikring af bygningsdele
Brandsikring af lineære fuger