Roxtec

Roxtec Denmark ApS er førende inden for modulbaserede tætninger til kabel – og rørgennemføringer til en lang række industrier som OEM, energi dvs. primært Offshore Power Windenergy, byggeindustrien (hospitaler, laboratorier, datacentre, broer/tunneler, jernbaneindustrien, telecom) , marine og offshore. Vores Modulbaserede Multidiameter™ er et af markedets bedste løsning inden for tætning, der foruden at beskytte liv, sikrer stabil drift.

Med høj kvalitet i gennemføringerne og den unikke tilpasningsevne i teknologien er Roxtec’s kunder sikret pålidelighed, fleksibilitet, optimal sikkerhed i nemme installationer samt store besparelser på vedligehold nu og i fremtiden. Den betydelige succes er bl.a. skabt af dedikerede medarbejdere, stærke værdier og et klart kundefokus.

Roxtec Denmark ApS er et datterselskab i den svenske koncern Roxtec International AB som har 28 datterselskaber og er repræsenteret i mere end 80 markeder over hele verden. Roxtec International AB blev grundlagt i 1990 og vores mange års erfaring gør, at vi er global markedsleder i komplette tætningsløsninger til en lang række anvendelsesområder inden for mange forskellige brancher. Det tætte samarbejde med vores kunder og interessenter gør os i stand til at skræddersy nye løsninger og gør det muligt for os fortsat at opdyrke nye markeder.

For yderligere information, besøg vores hjemmeside.

Kontaktoplysninger:
Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
+45 4918 4747
administration@dk.roxtec.com
www.roxtec.com

ARTIKLER

YDELSER