RAHBEK MEDIA

Rahbek Media er et Aalborg-baseret marketingbureau i øjenhøjde, som i årevis har specialiseret sig i videoproduktion med alt, hvad der hører til. De hjælper virksomheder fra start til slut med en løsningsorienteret og vejledende tilgang til video – uanset om det er første eller 20. gang man får en video. De er ikke bange for, at dele ud af guldkornene, så andre også kan drage nytte af dem. Dette kommer blandt andet til udtryk blandt de mange forskellige kurser og morgenmøder, som Rahbek Media inviterer til for at dele ud af deres erfaringer og viden.

Den kreative leder, Jeppe Rahbek, startede sin biks med et kamera, da han ønskede at dokumentere sine mountainbiketure. Kort tid efter blev han kontaktet af en virksomhed i Norge, der havde set disse videoer og ville have deres egen. Dette var startskuddet, som førte til Rahbek Media.

Videoproduktion er et redskab, som alle kan drage nytte af. Rahbek Media består af et erfarent og professionelt team, der altid står klar til at hjælpe dig med dine behov inden for videoproduktion. Det gælder alt lige fra den konceptudvikling, manuskripter med godt sprogbrug, til flotte og relevante kameraskud, der er sat professionelt sammen, så dit budskab kommer bedst til udtryk.

Dette skriver Rahbek Media om sig selv: “Vores formål er skabe videoer, der kan mærkes helt ind i hjertet. Hos Rahbek Media er vi ildsjæle, som sætter en ære i at skabe professionelt video content, som lever op til kundens såvel som vores egne forventninger.”

Rahbek Media kan hjælpe din virksomhed med at skabe værdi med videoer efter dit ønske og de kan tilbyde ydelser såsom reklamefilm, droneoptagelser, produktvideoer, eventvideoer, annoncer til YouTube og andet indhold til sociale medier.

Kontaktoplysninger:
Rahbek Media ApS
Strandvejen 9, 1,
9000 Aalborg
info@rahbekmedia.dk
+45 70 40 48 61
www.rahbekmedia.dk

REFERENCER

Tidligere har de lavet videoer for bl.a. Enemærke & Pedersen, Ekman Group, Home Aalborg, Home Herning og mange mange flere.

ARTIKLER

YDELSER

Droneoptagelser
Droneoptagelser kan have mange formål og ikke mindst spare os for høje udgifter til leje af kraner osv. Rahbek Media laver både taginspektioner, fremvisning af byggeproces, luftfotos mm.

Video til promovering af/oplysning om kommende byggerier
Inden opførelsen af nye byggerier er der ofte en stor interesse for dem. Med en video kan i fortælle omverden, hvordan processen bliver, hvilket formål byggeriet har og hvad det endelige resultat bliver. Inkludering i hele processen er rart for alle parter, og video gør det nemt at dele relevant og strømlinet viden til alle.

Procesvideoer fra bygherrer og totalentreprise til interessenter
Til større byggerier er der ofte mange interessenter, som gerne vil følge med i processen lidt på afstand. Rahbek Media laver videoer, der viser byggeriets stadie osv. som nemt kan sendes til interessenter og lægges op på andre platforme.

Fremvisning/præsentation af nybyggelse
Når byggefasen er ovre, er det tid til at vise resultatet frem. En fremvisning af det færdige byggeri kan være til gavn for både købere eller fremtidige brugere af huset.

Mæglervideoer
Rahbek Media har i flere år lavet videoer for ejendomsmæglere i både Aalborg-området, Nordjylland og i Midtjylland. Folk, der er på jagt efter en ny bolig, kræver nærmest en video i dag – billeder er sjældent nok. Video giver en fantastisk forståelse af rummeligheden, hvilket kan betyde om køberne tager en rundvisning eller ej.