Proline Group

Proline Danmark er markedsledende inden for relining og strømpeforing af faldstammer (afløbssystemer) og ventilationsskakte i etageejendomme. Vi genbruger det eksisterede rørsystem i ejendommen og støber/forer røret således et nyt selvbærende rør står inde i det gamle. Proline giver 10 års garanti og alle vores produkter har en estimeret levetid på mindst 50 år, jf. flere Skandinaviske Institutter.

Vores løsninger har ikke kun bæredygtige fordele, men samtidig sparer vores kunder op til 50%, færre beboergener og projektet er hurtigt udført ift. traditionelt indgreb med bygningsarbejder. Vores produkter henvender sig til etageejendomme for eksempelvis Andels- og Ejerforeninger, som har gamle faldstammer og ventilationsskakte.

Kontaktoplysninger:
Proline Group
Lunikvej 24,
2670 Greve
info@proline-group.dk
+45 63 61 85 45
www.proline-group.com

ARTIKLER

YDELSER

Proline Group er leverandør af rørrenovering til regn- og spildevandssystemer samt ventilationssystemer. Vi løser dine specifikke behov på en nem, billig og miljøvenlig måde. Du kan være helt tryg ved kvaliteten af det udførte arbejde, da vi har over 20 års erfaring med vores metoder. Alt autorisationskrævende arbejde udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Relining af rør
Hos Proline har vi mange års erfaring med relining af rør til eksempelvis afløbsinstallationer. Ved relining af rør genbruger vi det gamle rør. Ved hjælp af foring af faldstammerne kan vi forny rørene på badeværelser og i køkkener med den mindst mulige indgriben i beboernes dagligdag. Relining af rør i en opgang kan vi klare på enkelte dage, og vi udfører kvalitetskontrol undervejs, så arbejdet altid er udført korrekt.

Foring af faldstammer
Ved foring af faldstammer i en ejendom starter vi med at inspicere faldstammerne og rengøre dem indvendigt med spuling. Foring af faldstammer fortsættes med en tørring af rørene, hvorefter vi arbejder i polyesterplast, der giver en stærk og robust overflade.

Spuling af rørene kan høres som en susen. Men ellers er relining af rør og foring af faldstammer ikke noget, der hverken larmer eller giver byggerod. Vi klarer arbejdet på få dage uden behov for at brække gulve op eller rive vægge ned. Vi leverer et vedudført arbejde, som alle kan være tilfredse med og rengør efter os, så vi efterlader området pænt og uden støv og skidt.