PLATFORM.AS

PLATFORM.AS er en dynamisk, serviceorienteret virksomhed, der projekterer og udlejer arbejdsplatforme til byggerier i hele landet.

Det traditionelle stillads har fundet sin afløser og virksomheden Platform.as er blevet den foretrukne leverandør, til langt de fleste af de entreprenører, som har indset dette. Den mobile arbejdsplatform giver et sundt arbejdsmiljø for brugerne, stor fleksibilitet i projekterne og langt mere sikkerhed for brugerne såvel som beboerne i de ejendomme hvorpå de opererer. De er hurtige at montere og nemme at flytte rundt på. Dermed generer de ikke mere end højst nødvendigt udenfor beboernes vinduer og risikoen for indbrud mindskes betragteligt.

Platform.as projekterer den rigtige arbejdsplatformløsning, som er skabt til entreprenørens aktuelle byggeopgave. Vi besigtiger, leverer platformene, monterer, flytter og afhenter dem igen efter behov. Vi er landsdækkende, hvilket betyder, at vores konsulenter og servicemontører altid står klar til at rykke ud og tilbyde de bedste arbejdsplatformløsninger, eller til at løse problemer, hvis sådanne skulle opstå med vores materiel.

Foruden arbejdsplatform, udlejer Platform.as også megahejs til højhus byggerier. Vores hejs udmærker sig ved stor lastekapacitet (3200 kg), stort indlastningsareal og stor løftehastighed. Foruden materialer, er de store hejs godkendt til hele 27 personer.

Platform.as er desuden DRA- og ISO certificeret, hvilket betyder at der er fuldstændig styr på alle processer, samt på miljø, arbejdsmiljø, og materiel. Vi har siden 2008 serviceret mere end 1500 byggesager.

PLATFORM.AS
Grydhøjparken 14B,
8381 Tilst
+45 70 77 78 62
mail@platform.as
www.platform.as

ARTIKLER

YDELSER