Nederman Danmark A/S

Vores mission er at beskytte mennesker, planet og produktion mod skadelige virkninger af industrielle processer. Dermed bidrager vi til effektiv produktion, miljømæssige forbedringer og en sikrere arbejdsplads.

Ren luft er en hjørnesten i bæredygtig produktion. Støv og røg, der genereres under fremstillingsprocessen, skal opfanges effektivt for at sikre produktkvalitet, udstyrets levetid, overholdelse af lovgivningen og sikre og sunde arbejdsmiljøer. Produktionsvirksomheder ønsker at øge rentabiliteten ved at gøre deres aktiviteter så effektive som mulige. De skal opfylde høje miljøstandarder og sørge for at medarbejderne er sikrede mod damp og støv. Nederman kan hjælpe på alle de områder – sådan skaber vi værdi.

Vi tilbyder produkter og løsninger inden for industriel luftfiltrering, der opfylder høje krav til kvalitet og rentabilitet. Det er vores mission at beskytte mennesker, planet og produkter mod skadelige virkninger fra industrielle processer. Dermed bidrager vi til effektiv produktion, miljømæssige forbedringer og en sikrere arbejdsplads.

Vi er fast besluttede på at forblive foran feltet

Vores kunder tilpasser sig denne skiftende verden. Det betyder renere produktion, mere effektive og fleksible produktionssystemer, sikrere arbejdspladser og samtidig anvendes de samme høje produktionsstandarder, uanset hvor de arbejder.

Disse virksomheder vil gerne arbejde sammen med leverandører, der deler deres værdier og deres engagement i bæredygtig produktion. Virksomheder som Nederman.

Virksomhedens værdier

Læs mere om vores værdier, hvad vi står for, og hvad vi tror på i Virksomhedens værdier.

Nedermans historie

Læs mere om vores lange historie med at beskytte mennesker, planet og produkter mod de skadelige virkninger af industrielle processer i Nedermans historie.

Korte fakta

1.900 ansatte i 25 lande
Distributører i yderligere 30 lande
12 produktionsfaciliteter på 5 kontinenter
Noteret på NASDAQ OMX Stockholm, MidCap (NMAN)
Hovedkvarter i Helsingborg, Sverige

Kontaktoplysninger:
Nederman Danmark, Filial af Nederman Nordic
Industrivej 13
9550 Mariager, Assens
Danmark

Telefon: +45 99 68 09 00
E-mail: info@nederman.dk

Besøgsadresse Sjælland
Ryttermarken 3
3520 Farum
Danmark

Telefon: +45 70 20 03 02
E-mail: info@nederman.dk

Service Danmark
Telefon +45 99 68 09 99
E-mail: service@nederman.dk

ARTIKLER

YDELSER