LILLEHEDEN

Lilleheden er en klimabevidst, innovativ og specialiseret limtræsproducent med produktionsfaciliteter og kontor i den nordjyske by Hirtshals.

Lilleheden blev grundlagt i 1930, og lige siden har vi bestræbt os på at levere de bedste løsninger i bæredygtigt konstruktionslimtræ til alverdens byggeprojekter i både ind- og udland. Derfor tilbyder vi også et bredt produktsortiment i limtræ af højeste kvalitet samt logistikløsninger, der sikrer hurtig ekspedition og landsdækkende levering til tiden.

Vores produktionsfaciliteter i Hirtshals er sat op til at matche ethvert behov. For os er “Made in Denmark” et begreb som forpligter, og derfor er vores produktion underlagt den strengeste kvalitetskontrol til styrke- og visuel sortering efter gældende normer.

Bæredygtighed
Vi vægter bæredygtighed højt, og derfor tilbyder vi blandt andet FSC® certificerede limtræsprodukter, da vi ønsker at støtte bæredygtigt skovbrug. I produktionen går ikke en eneste træspån til spilde, da alt træaffald går til det lokale fjernvarmeværk.

Kontaktoplysninger:
Lilleheden
Hovedvejen 114,
9850 Hirtshals
salg@lilleheden.dk
+45 88 96 92 00
www.lilleheden.dk

ARTIKLER

PRODUKTER

Lilleheden har et bredt og dybt sortiment, som er opdelt i disse produktgrupper:
GL-bjælker
GL-søjler
GLS-bjælker
Imprægneret limtræ
I-bjælker
LVL-bjælker
PROJEKT-bjælker
CLT-krydslimede massivelementer

Lillehedens CE-mærkede og FSC certificerede limtræ findes i styrkeklasserne GL24cs, GL24h, GL28cs og GL 30c efter produktionsnormen DS/EN14080:2013.

Teknisk support
Teamet hos Lilleheden består af ingeniører og eksperter, som alle har stor erfaring og en bred viden inden for limtræ og træ som byggemateriale. Vores team har gennem årevis bistået adskillige byggeprojekter med hjælp til alt lige fra rådgivning, tekniske beregninger, produktionstegninger og forarbejdelse.