JUNGET A/S

Junget er én af Danmarks førende leverandører af maskiner og skærende værktøj til træ-, plast og aluminiumindustrien. Vi forhandlinger førende brands som Wenig, Biesse, elumatec og Altendorf indenfor maskiner og Leitz har i mange været vores premium brand indenfor værktøj.

Junget har en unik position i maskinbranchen som værende totalleverandør, der tager det samlede ansvar for en maskinløsning med alt fra installation til dataintegration og i sidste ende maskinens performance og vedligeholdelse. En position, der er baseret på vores fire kerne forretningsområder:

• Salg af maskiner
• Maskinservice
• Salg og produktion af skærende værktøj
• Sliberi – m. landsdækkende afhentning af slibevarer

Jungets værktøjsdivision sælger alle typer skærende værktøj til bearbejdning af træ, plast og aluminium samt har vi indenfor de seneste også opbygget en afdeling indenfor salg af skærende værktøj til metalindustrien.

Kontaktoplysninger:
Junget A/S
Sigma 3,
8382 Hinnerup
info@junget.dk
+45 89 36 55 00
www.junget.com

ARTIKLER

YDELSER

Vi har 4 forretningsområder:
1)
Maskiner til bearbejdning i træ, plast og aluminium
Junget forhandler nogle af Europas bedste og mest anerkendte maskinbrands – F.eks. Weinig, Biesse, elumatec og Altendorf.

Med mange års erfaring og et totalleverandør løsning er Junget en seriøs og kompetent samarbejdspartner, der tilbyder et omfattende sortiment af maskiner. Vi kan stå for hele leverancen fra maskine med softwareintegration, installation og vedligeholdelse til rådgivining og leverance af tilhørende værktøj

Junget tilbyder stort set alle typer maskiner lige fra kehlere, afkortersave og CNC maskiner til rundsave, kap-/geringssave og boremaskiner til professionelt brug.

2)
Maskinservice og reservedele
Professionel service og vedligeholdelse af dine maskiner er altafgørende for at opnå en effektiv og optimal produktion. Junget tilbyder service og reservedele til maskinanlæg til bearbejdning af træ, plast og aluminium. Vi servicerer alle fabrikater og alle maskintyper lige fra rundsave til kantlimere og CNC maskiner m fl.

3)
Specialist i skærende værktøj til industrien
Kontakt Junget og lad professionel rådgivning gøre en forskel, når du handler værktøj.

  • Komplet sortiment til træ-, plast- og aluminumsindustrien
    Uanset om du arbejder i massivt træ, mdf, alu eller kunststof, så tilbyder Junget et komplet sortiment af skærende værktøj. Vores produktpalette omfatter stort set alle værktøjstyper med alt fra savklinger, bor og fræsere til profilværktøjer.
  • Webshop til erhverv
    – med stort udvalg af kvalitetsværktøjer til bearbejdning i træ, plast og aluminium m.m
  • Junget Metal – ekspert i båndsavklinger og slib
    I Junget har vi opbygget en ny metaldivision, som har særlig fokus på salg af båndsavklinger og tilbyder en omfattende service inden for værktøjsslibning.

4)
Få genopslebet dine værktøjer

Har du behov for at få slebet værktøj, skær eller knive, så kan Jungets sliberi løse opgaven. Junget A/S har slebet værktøj i mere end 25 år og sliber i dag alle typer skærende værktøj til træ-, metal- og fødevareindustrien samt den grafiske industri.