Idealcombi A/S

Idealcombi vinduer og døre

Vinduer udviklet i en stiv kuling fra vest

Idealcombi blev grundlagt i 1973, hvor brødrene Henning og Bent Søgaard lavede de første vinduer i forældrenes lade i Thy. Dengang hed det Ideal Vinduet. I dag har sønnerne Martin og Mikael Søgaard overtaget roret.

Idealcombi beskæftiger ca. 550 medarbejdere i Hurup, Århus, København og England, og producerer Danmarks bedste vinduer og døre på den nu over 100.000 m² store vinduesfabrik i Hurup.

Produkt sortimentet omfatter flere serier af vinduer – lige fra klassiske dannebrogsvinduer til moderne minimalistiske vinduer til store etagebyggerier i det centrale London. Alle Idealcombi vinduer har dog det til fælles, at de er af meget høj kvalitet og er særdeles energieffektive.

Når “godt nok” ikke er godt nok!

Hos Idealcombi har vi lige siden begyndelsen i 1973 lagt al vores thyboske stædighed i at udvikle vinduet. I at forbedre holdbarhed, isolering, vedligeholdelse og design gennem nye materialer, nye konstruktioner og nye produktionsmetoder.

Vi har gjort vinduets svaghed til vores styrke!

Hvad er vinduets svageste punkt?

Hvor er det, at vinduer er hårdest ramt af vind og vejr og tidens tand?

Måske har du gættet rigtigt …

Det er karmen eller mere præcist karmfalsen – eller den del, som ofte omtales som den ”våde zone”- fordi fugt og regnvand samles i særligt i vinduets bundfals, hvorfra det kan trænge videre ind i karmens trækonstruktion.

Indtrængen af vand vil med tiden få træet til at rådne og derfor kræve meget vedligehold eller på sigt udskiftning.

Idealcore™ er en helt ny tilgang til design af energieffektive vindueskonstruktioner

Med en isoleringsevne bedre end både træ og traditionel komposit, som bruges i andre træ/alu-vinduer, er Idealcore™ det mest effektive materiale på markedet.

Det er et uforgængeligt, vand- og fugtresistent og massivt materiale, hvilket betyder, at der ikke er hulrum eller drænhuller, hvilket giver lettere rengøring og minimal vedligeholdelse.

Med andre ord, så har vi med Idealcore™ forvandlet vinduets svageste punkt til det stærkeste punkt i et Idealcombi vindue!

Idealcombi dækker alle dine behov for vinduer, facadedøre/hoveddøre, terrassedøre og skydedøre – som alle bliver produceret på Danmarks største vinduesfabrik i Hurup, Thy.

Idealcombi producerer ikke bare vinduer – vi udvikler vinduet!

Kontaktoplysninger:
Idealcombi A/S
Nørre Allé 51,
7760 Hurup
info@idealcombi.dk
+45 96 88 25 00
www.idealcombi.dk

ARTIKLER

YDELSER