GMV A/S

Hos GMV udvikler og producerer vi intelligente løsninger til håndtering af manuelle tunge løft i byggeriet og industrien. Vores løsninger udvikles med fokus på at nedsætte risikoen for skader forårsaget af gentagne tunge manuelle løft. Vores produkter skal gøre arbejdet nemmere, hurtigere og mere effektivt for brugeren.

Kontaktoplysninger:
GMV A/S
Industrivej 10,
7620 Lemvig
post@gmvas.dk
+45 75 73 82 47
www.gmvas.dk

Afdeling Nord
Industrivej 10
DK – 7620 Lemvig

Afdeling Syd
Industriparken 1
DK – 7182 Bredsten

ARTIKLER

YDELSER

Effektiv aflastning i byggeriet
Til byggeriet tilbyder vi effektivisering i arbejdet med håndtering og montering af primært glas og vinduer ved hjælp af markedets mest intelligente vakuumløftere Winlet.

Herudover har vi udviklet ErgoMover serien, som består af elektriske transportvogne til transport af byggematerialer og effektiv montering af gipsplader – uden nogen form for belastning af ryggen.

Tilpassede løsninger til industrien
Til industrien tilbyder vi tilpassede løsninger sammensat af eksperter, ud fra det store produktudvalg vi har adgang til via vores veludbyggede forhandlernetværk. Når en standardløsning ikke passer til den konkrete opgave, designer vores ingeniør-team en specialløsning i samarbejde med kunderne.

Kundens behov i centrum
Vi tror på innovative løsninger, der tilgodeser kundens behov og har fokus på det gode arbejdsmiljø.
Med et stærkt team af eksperter, montører og servicemedarbejdere kan man altid regne med at få den mest kvalificerede rådgivning, uddannelse og service.