Enemærke & Petersen A/S

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejder fordelt på fire lokationer i Ringsted, Glostrup, Aarhus og Aalborg samt to partnerskabskontorer i København. Enemærke & Petersen har i den seneste årrække udført nogle af Danmarks største og mest komplekse renoveringsopgaver, især i almene boligområder. Vi er markedsledende på renovering af almene boligbyggerier og har desuden omfattende erfaring med nybyg af boliger og renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og ejerforeninger.

Enemærke & Petersen har de seneste 40 år udviklet et stærk forankret socialt engagement, der spænder lige fra at ansætte arbejdsløse beboere på vores boligrenoveringsprojekter til at støtte kommende håndværkere i Tanzania. Social bæredygtighed er en vigtig del af vores profil, og derfor har Enemærke & Petersen b.la. skærpet fokus på social dumping.

Dialog og samarbejde
Som entreprenør er Enemærke & Petersen særlig fokuserede på indgå i konstruktivt og innovative samarbejder for at finde gode løsninger i tæt dialog mellem alle involverede parter.

Enemærke & Petersen arbejder fremadrettet for at skabe mere integreret samarbejde i byggebranchen. Derfor har Enemærke & Petersen sammen med en række partnere skabt de strategiske samarbejder ByK med TRUST og Byggepartnerskab &os. Målet er at skabe åbne og tillidsfulde partnerskaber, der optimerer forholdet mellem udvikling, kvalitet og pris.

Kontaktoplysninger:
Enemærke & Petersen A/S
Ole Hansens Vej 1,
4100 Ringsted
eogp@eogp.dk
+45 57 61 72 72
www.eogp.dk

ARTIKLER

YDELSER