DANVAK

Danvak er et forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima. Vi arbejder for at højne branchens kompetenceniveau gennem erfaringsudveksling, kurser, konferencer og faglitteratur, som danner grundlag for et bedre byggeri i Danmark.
Vi tilbyder personligt medlemskab af VVS Teknisk Forening, som giver medlemmer adgang til vores aktiviteter til attraktiv medlemspris og inkluderer et abonnement på HVAC Magasinet, som er landets førende specialmagasin inden for klima- og energiteknik samt miljø- og bygningsinstallationer.

Kontaktoplysninger:
Danvak
Islands Brygge 26, 4. tv,
2300 København
info@danvak.dk
+45 36 36 90 60
www.danvak.dk/

ARTIKLER

YDELSER

Kompetenceudvikling
Danvak udvikler kurser for ingeniører, konstruktører, installatører, arkitekter, rådgivere, entreprenører og driftsanvarlige, der arbejder professionelt med HVAC, energi og indeklima. Vores kursusudvalg, bestående af praktikere og specialister fra erhvervs ivet, sikrer at kurserne afspejler tidens tendenser og markedets behov.

Trends i branchen
Vi afholder konferencer i øst og i vest, som byder på nyt om de tekniske installationer i byggeriet, der bliver formidlet gennem foredrag, paneldiskussioner, udstilling og naturligvis via erfaringsudveksling. Deltagere i konferencerne får indsigt i branchens nyeste trends og forskning samt opdatering på de seneste ændringer i bygningsreglementer, værktøjer til håndtering af byggeprojekter, best practice for opnåelse af bedre indeklima i byggeriet.

Netværk
Danvaks faggrupper, som består af specialister i branchen, diskuterer løbende tekniske problemstillinger i byggeriet vedrørende ventilation, varme & køl, bygningsautomation, indeklima, vand & afløb samt drift- & vedligehold. Faggrupperne udvikler temamøder om aktuelle emner for Danvaks medlemmer og andre i branchen.