BOXIT

Containerudlejning i hele Danmark
Hos BOXIT Container kan du leje en container uanset hvor i Danmark den skal leveres*.
BOXIT udlejer containere til såvel erhverv som private.
Du finder et bredt udvalg af containere og du vil oftest kunne have containeren senest 3 dage efter bestilling.

10, 20 og 40 fods standardcontainere
En 20 fod container er den de fleste vælger. Her har du god plads med de ca 6 meter i længden og 2,5 meter i bredden. Til private i boligområder hvor der ikke er meget plads i indkørsel / forhave kan en 10 fod container være nødvendig.

Isoleret container
I vinterperioden anbefaler vi at der lejes en isoleret container, da isoleringen er med til at mindske sandsynligheden for kondensdannelse. De isolerede containere er derfor oplagte når du skal opbevare ting i løbet af vinterperioden eller hvis du skal opbevare fugtfølsomme ting.

Flyttecontainer / Flyttebox
BOXIT Flyttebox er til flytninger for såvel private som erhvervsdrivende. Få Xtra tid, når du flytter med en Flyttebox. BOXIT leverer flyttecontaineren / Flytteboxen på din adresse, hvor du kan fylde den i ro og mag med møbler, flyttekasser og andet indbo. Når Flytteboxen er fyldt, flytter BOXIT den til den nye adresse, hvor Flytteboxen igen kan tømmes i det tempo der passer ind. Flytteboxen giver god mulighed for midlertidig opbevaring, hvis I fx flytter firmaadresse og har brug for ekstra lagerplads eller andet, indtil I er helt på plads. Når flyttecontaineren er tømt, afhentes den igen af BOXIT.

Se evt mere om Flyttebox her.

*Levering til ikke brofaste øer kan ikke garanteres.

Kontaktoplysninger
BOXIT Container
+4570701790
container@boxit.dk
www.boxit.dk/container-udlejning

ARTIKLER