Bollerup Jensen A/S

Bollerup Jensen A/S er en innovativ virksomhed, der med tanke på bæredygtighed og miljøet, både udvikler og producerer produkter i Danmark til en lang række forskellige kunder. Fælles for kunderne er den miljøvenlige tankegang, og hvor produkter kan være lige så effektive, uden skadelig kemi.

Bollerup Jensen har været dansk producent siden 1935, og den røde tråd gennem hele historien er desuden også fleksibilitet og udvikling, som sker sammen med en række samarbejdspartnere og kunder. Generelt vil Bollerup Jensen gerne være firstmovers på bæredygtig, og er derfor altid åbne overfor samarbejde og projekter, der kan sikre en bedre og grønnere hverdag for forbrugeren.

Bollerup Jensen A/S
Bindesbølvej 16-20,
6880 Tarm
info@bollerup-jensen.dk
+45 97 37 60 33
www.bollerup-jensen.dk

ARTIKLER

YDELSER

Bollerup Jensen råder over at stort produktkatalog, som både gør sig gavnlig for mindre virksomheder, men også de helt store spillere i Danmark og udland. Først er Bollerup Jensen en gammel sæbefabrik, og mange af de gamle husholdningsprodukter, som Krystalsæbe og Sæbespåner, produceres på den helt gamle opskrift fra 1935. Med tiden er der kommet nye produkter til, og en stor del af dem springer ud fra den danske produktion af Natrium, Kalium og Lithium Vandglas.

Udviklingen af brugen af vandglas er blevet til en række produkter, som blandt andet overfladebehandling af beton, vandrensning, træimprægnering og trykimprægnering af træ. Til forbrugerne sælges ikke alene sæber til husholdning, men også gør-det-selv rens og imprægnering til beton, fliser og træværk