BITO LAGERTEKNIK A/S

BITO er en af de få totaludbydere af lagertekniske løsninger i branchen for intern logistik. Vi tilbyder alle former for lagertekniske komponenter: fra katalogprodukt til store anlæg, fra lagerreoler til værksteds- og driftsfaciliteter til kompakte pallereoler til dit lagersystem, fra små plukkekasser til store opbevaringskasser.
Vi er en international virksomhed med mere end 70.000 kunder og er blandt markedets førende udbydere i Europa.
Lagerløsninger skal altid være konstrueret optimalt efter kundens behov – og derfor er det vigtigt, at vi har en tæt dialog med vores kunder. Kun på den måde kan vi vide præcist, hvad du har brug for fra os som din leverandør af lagertekniske ydelser. Du har sikkerhed for, at vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dit lager ud fra din virksomheds behov og ønsker – både på kort og langt sigt.

Kontaktoplysninger:
Bito Lagerteknik A/S
+45 4012 1878
info@bito.dk
Hestehaven 21,
5260 Odense
www.bito.com

ARTIKLER

YDELSER

Kassesystemer
BITO har et stort udvalg af forskellige kassesystemer til alle formål og opgaver – lige fra plukkekasser, stabelkasser, kasser til småvarer og returkasser til lagerkasser og bakker til det automatiserede lager.
BITO’s kasser er robuste, ergonomisk gennemtænkte og fås i mange udformninger. Du kan også få dine kasser fremstillet efter helt individuelle krav.

Reolsystemer til stykgods
BITO’s reolsystemer til stykgods omfatter lagerreoler, fleretagers-reolanlæg, mezzaninanlæg, gennemløbsreoler og reolsystemer til automatiserede lageranlæg. Systemerne er velegnede til både små og store varer samt lette, pladskrævende og lange varer.
Reolsystemerne fremstilles efter mål i overensstemmelse med de nyeste tekniske principper, og kvaliteten er høj.

Reolsystemer til paller
BITO kan tilbyde forskellige systemløsninger til lagring af pallevarer. For at du kan få et pallelager, der opfylder alle dine krav, kan BITO tilbyde lagertekniske løsninger til lager- og plukkeområder med alt lige fra klassiske pallereoler og gennemløbsreoler til paller, dybdestablingsreoler, mobile pallereoler, automatiserede pallelagre til kompakte shuttle-lagre.

Transport af kasser – LEO Locative
LEO Locative er din selvkørende ‘medarbejder’, og den fragter let dine varer rundt i din virksomhed.
LEO Locative styres af en kørestribe, der nemt lægges på gulvet. Med til kørestriben hører køremærker, som fortæller robotten, hvad den skal gøre. Køremærkerne er blot små stykker selvklæbende, aftagelig plast, der let klæbes på gulvet. Den store fordel er, at systemet opsættes og fungerer efter blot et par timer helt uden IT-support.