BIM Equity A/S

BIM Equity har, i alt vi arbejder med, et meget enkelt fokus: Højere kvalitet for dit byggeprojekt. Det opnår vi ved at støtte bygherrer, rådgivere og entreprenører med best-in-class produkter, ydelser og kurser. I tæt samarbejde med vores kunder løfter vi vidensniveau, produktivitet og kvalitet i byggeriet fra sag til sag.

Kontaktoplysninger:
BIM Equity A/S
BLOXHUB, Bryghusgade 8, 3.sal
1473 København K
reception@bimeqt.com
+45 70 22 05 20
www.bimequity.dk

Jonas N. Salih

Adm. Direktør
BIM Equity A/S
jns@bimeqt.com
+45 30 31 06 20

Bram Lyng Andersen

Underviser og Konsulent​
BIM Equity
ba@bimeqt.com
+45 21 78 09 69

ARTIKLER

Produkter & ydelser

Produkter
Det rette værktøj er vigtigt. BIM Equity forhandler stærke softwareløsninger, der alle understøtter samarbejdet på tværs af discipliner og faser i byggeriet.

Ydelser
Hos BIM Equity har vi mange års erfaring i en lang række ydelser indenfor rådgivning, modellering, implementering og outsourcing, der med sikkerhed også kan hjælpe dit projekt godt i mål – det kalder vi BIM som en Service.

En serviceaftale med BIM Equity skaber muligheden for at skalere din forretning, hvor vi hjælper med de mest tidskrævende BIM-opgaver, så I kan koncentrere jer om design, projektering og bygbarhed. Vi er jeres ekstra ressource i projekteringen og sikrer, at bygherrens krav om digital aflevering mødes.

Kurser
Viden styrker dig og din virksomhed og resulterer i arbejdsglæde og bedre projekter. BIM Equity tilbyder kurser i Revit, Archicad, Solibri, BIMcollab samt IKT og Projektkoordinering. Vores kurser
er baseret på en god balance mellem praktik og teori og er egnet for alle.