Altan DK

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme. Vi monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark og Sverige. Mens den danske afdeling har mere end 20 år på bagen (altanmontagen startede i virksomheden RBE.dk), er den svenske afdeling relativt ny. Altan.dk beskæftiger mere end 150 medarbejdere, som er fordelt på administrative medarbejdere og montører i altan- og elevatorafdelingen, i Danmark og Sverige.

For Altan.dk handler det gode liv om kontekst og behov. Herhjemme mener vi, at vi er med til at skabe det gode liv i byen, i kraft af de ca. 3.000 altaner vi sætter op årligt, samt de mange elevatorer, der gør tilgængeligheden bedre for hundredevis af borgere i de danske byer.

Men det gode liv er mere end det. Siden Peter Knudsen startede Altan.dk i 2006, har det gode liv, for Altan.dk, handlet om at kunne hjælpe andre med at få et bedre liv. Både herhjemme i form af sponsorater og anden støtte, men ofte også i udviklingslande udenfor Europa. Vi har således iværksat og støttet projekter i eksempelvis DR Congo, Tanzania, Zambia, Nepal og senest Nicaragua.

Foruden at være landsdækkende i Danmark, har Altan.dk også en svensk afdeling, med adresse i Växjö. Siden etableringen i 2016, er det allerede blevet til en del sveske altanprojekter, ligesom virksomheden også får flere henvendelse omkring elevatorprojekter hos vores svenske naboer.

Altan DK
Kontor Øst
Æblegården, Næstvedvej 60,
4180 Sorø

Kontor Vest
M. P. Bruuns Gade 43,
8000 Aarhus C

Kontor Sverige
Kungsgatan 1B,
35230 Växjö

+45 70 70 20 18
kontakt@altan.dk
www.altan.dk

ARTIKLER

YDELSER