Leica Geosystems

Beskrivelse:

Leica Geosystems (en del af Hexagon) har gennem 200 år skabt revolutioner inden for måling og opmåling. Dette har været med komplette løsninger til fagfolk over hele verden. Produkter fra Leica Geosystems er kendt for høj kvalitet og nyskabende løsninger. Leica Geosystems er derfor anvendt af fagfolk i mange forskellige brancher, som landmåling, forsvar, sikkerhed, byggeri og produktion. Leica Geosystems leverer med præcise og nøjagtige instrumenter, avanceret software samt pålidelige tjenester, hver dag værdi til dem, som former fremtiden.

Globalt er Hexagon en førende virksomhed inden for sensor-, software- og autonome løsninger. Vores teknologier udformer økosystemer i byer og produktionsmiljøer, således de bliver mere forbundne og autonome til sikring af en bæredygtig og skalerbar fremtid.

Hexagons Geosystems-division er i informationsteknologi markedet førende med et enestående geospatialt produktsortiment med løsninger, som hjælper fagfolk. Dette er fagfolk på tværs af mange brancher med netop nøjagtigt at forstå deres omgivelser så de bedre kan udføre deres arbejde.

Vores teknologier til virkelighedsregistrering skaber mange forskellige visningsmuligheder i digitale verdener, lige fra et enkelt mål mellem to vægge i et hus over matrikelkort til 3D-visninger af byer, hele lande eller sågar gerningssteder. De digitale verdener anvendes til at leverer brugbar information til forståelse, planlægning og udførelse af arbejdet.

Kontaktoplysninger:
Leica Geosystems A/S
Vandtårnsvej 62A, 5. sal
2860 Søborg

Mail: salg.dk@leica-geosystems.com
Tlf.: +45 70 23 00 32

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER