Raundahl & Moesby går efter sommerferien i gang med nedbrydning af eksisterende blandet erhvervsbyggeri, inden opførelse af projekt med 167 boliger, som bygges for Koncenton.

Et nyt byområde, Risskov Engby, på Arresøvej i det nordlige Aarhus foldes ud i disse år, og til august går Raundahl & Moesby i gang med at klargøre grunden til et nyt spændende boligbyggeri, som Koncenton har overtaget.

Projektet har Raundahl & Moesby selv udviklet i samarbejde med KPC, inden det blev solgt til Koncenton. Det drejer sig om et 3-5 etagers boligbyggeri med varierende tagformer på næsten 10.000 kvm. plus kælder med samlet 167 lejligheder, hvor der til alle boliger hører
enten altan eller terrasse.

Vi har efterhånden samarbejdet med Raundahl og Moesby på en håndfuld projekter gennem de seneste tre år. Det er der kommet nogle flotte kvalitetsbyggerier ud af i både Aarhus og København, så jeg glæder mig naturligvis til at se resultatet, når lejlighederne på Arresøvej er færdigbyggede og vores lejere kan flytte ind,” siger investeringsdirektør Peter Krogsgaard Jørgensen, Koncenton.

Arkitema har tegnet bebyggelsen, som udføres i røde teglsten med variation i fugefarve og mønster murværk. Flere grønne forbindelser er indtænkt i området – både centralt og langs skel mod vest og letbanen. Boligerne består primært af mindre to og tre-værelses lejligheder, som passer perfekt til både studerende og unge familier. Der er lagt vægt på at skabe gode, regulære værelser med fælles opholdsrum i forbindelse med køkken. Fra opholdsrummet er der udgang til altan eller terrasse med blik til enten gade og nærområde eller til det grønne gårdrum med fælles opholdsmuligheder.

Straks efter sommerferien går vi i gang med nedrivningen af det eksisterende byggeri på stedet, som består af fem mindre byggerier, som tidligere blev brugt til blandet erhverv. Det forventes forholdsvis hurtigt gennemført, og så er vi klar til at opføre bebyggelsen. Vi ser frem til endnu et godt samarbejde med Koncenton og forventer at kunne aflevere i første kvartal 2022,” fortæller CEO Carsten Raundahl fra aundahl & Moesby.

Tidligere artikelAP Pension og 5E Byg klar til rejsegilde i Holbæk for Østbryggen
Næste artikelCODAN Companies får opført kontordomicil af MT Højgaard i Køge