Foto: SELVE

Jyllands Markisefabrik har fået eneforhandlingen af motorer og automatik i Danmark fra SELVE til at udbyde SELVEs produktsortiment til både private og erhverv. De seneste år har SELVE selv stået for salget i Danmark, men nu har de fundet den rette samarbejdspartner i Jyllands Markisefabrik.

SELVE, der producerer og leverer mekanik, motorer og styresystemer til rulleskodder og solafskærmning, har de seneste år søgt en ny partner til det danske marked – den samarbejdspartner fandt de i Jyllands Markisefabrik. 

”Vi havde allerede inden et godt samarbejde med Jyllands Markisefabrik, så det er bestemt ingen hemmelighed, at vi havde et ønske om at gøre samarbejdet endnu tættere. Jeg kunne ganske enkelt ikke forestille mig en bedre partner til det danske marked. Vi inviterede derfor Jyllands Markisefabrik ned for at se fabrikken i Tyskland, hvorefter vi fik forhandlet de sidste detaljer på plads,” siger Katarzyna Kaczka, Area Sales Manager i SELVE. 

”SELVEs produktprogram imødekommer fuldstændig vores høje krav til både kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed,” siger en tilfreds direktør i Jyllands Markisefabrik, Mette Svinth, og fortsætter:

”Med det nye produktsortiment fastholder vi samme høje kvalitet, som vores kunder har kendt os for gennem mere end 70 år. Samtidig vil vi fremadrettet kunne servicere vores kunder endnu hurtigere, da vi bliver lagerførende på hele produktsortimentet inden for solafskærmning. Herudover giver det tætte samarbejde os direkte adgang til førstehåndsviden, så vi altid kan sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning.”

Mette Svinth fortæller ligeledes, at produkterne til det private marked fremover bliver endnu lettere at betjene, da alle fjernbetjeninger bliver med dansk display. En nyhed, som især glæder det mere modne segment af målgruppen. 

Inden samarbejdsaftalen blev underskrevet, besøgte Mette Svinth SELVE i Tyskland i oktober 2019 sammen med værkfører Torben Mikkelsen og Salgs- og projektleder Peter Johansen.

”Vi har forhandlet SELVEs produkter gennem de seneste år, så vi vidste allerede på forhånd, at kvaliteten var i orden. Herudover bekræftede besøget os i, at SELVE er en sund virksomhed med en effektiv og yderst velkørende egenproduktion under meget ordnede forhold,” siger Mette Svinth.

Nu har Jyllands Markisefabrik startet forhandlingen af SELVEs produkter. Sideløbende vil virksomheden fortsat servicere og forhandle motorer og automatik mærker som Warema, Somfy og Elero, således at kundernes forskellige behov fortsat dækkes.

Tidligere artikelGod akustik og æstetik i verdens mest moderne kontorbygning Lysgården
Næste artikelStigning i salg af ejerlejligheder efter udskydelse af nyt boligskattesystem