Jönsson A/S, der er kendt som en af hovedstadsregionens førende entreprenører, trodser nu regionens bygrænse og påbegynder 100 DGNB GULD certificerede boliger i nyt stort byudviklingsprojekt ved Odense.

8.908 kvadratmeter. 100 DGNB GULD certificerede boliger:  Etagebyggeri med tilhørende 200 m2. fællesrum. Nedrivningsarbejdet er i fuld gang – I alt vil der, i de kommende år blive bygget for omkring 1,0 mia. i Thors Have.

Jönsson A/S har fået adgang til opførslen af 100 DGNB GULD certificerede boliger i Odense V gennem sin moderkoncern Jensen Gruppen, der for nyligt solgte boliger i Thors Have til Fyns Almennyttige Boligselskab FAB.

Den nordsjællandske entreprenør, der ellers har tradition for at bygge i og omkring hovedstadsregionen gør derfor nu klar til for første gang nogensinde at trodse regionens bygrænse og drage vest på.

Moderne og bæredygtigt DGNB GULD certificeret boligbyggeri
Byggeriet opføres med stort fokus på bæredygtighed, både hvad angår byggekomponenter, materialevalg og sociale aspekter, herunder trivsel.

Den bæredygtige tankegang inkluderer fokus på vedligeholdelse af bygningsmassen, som giver det samlede bygningsværk længere levetid. Materialevalget reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og sikrer en fornuftig økonomi i driftsfasen. Arkitektonisk udtrykkes bæredygtighed også i materialevalget og byggeriet certificeres til DGNB GULD.

Thomas Normann, CEO i Jönsson A/S, bekræfter den underskrevne aftale og betegner projektet som ”En uventet appelsin i Jönssons turban”

”Det er første gang vi bygger så langt fra hovedstadsområdet, men vi var ikke i tvivl. Det er et super fint projekt som ligger lige til vores højreben – en fuldtræffer der server ind til både vores kernekompetencer indenfor boliger og bæredygtigt byggeri. Det er selvfølgelig også derfor Jensen Gruppen har formidlet kontakten mellem os og bygherre. Et spændende bæredygtigt projekt, som vi glæder os meget til at opføre”

Tidligere artikelRenovering med respekt for historien og for hinanden
Næste artikelErfaren maskinmand rykker til Scantruck