Nyt lager, kontorer og personalefaciliteter skal sikre WILLBRANDT Gummiteknik A/S bedre forhold til medarbejderne og plads til at vokse yderligere.

Totalentreprenørfirmaet Gråkjær Erhverv skal bygge nyt domicil med lager og kontorer på i alt godt 2.000 m² til WILLBRANDT Gummiteknik i Haslev, der er et dansk datterselskab til den tyske handels-, produktions- og ingeniørvirksomhed WILLBRANDT Gummitechnik KG. Virksomheden rådgiver og markedsfører gummi- og stålkompensatorer samt produkter i gummi eller plast til vibrations- og svingningsdæmpning til blandt andet jernbane- og marineindustrien.

Bedre forhold til medarbejdere og plads til at vokse

Den nye bygning giver WILLBRANDT Gummiteknik mere plads – og plads til at vokse.

Og så er der fokus på medarbejdernes trivsel. ”Medarbejderne får et bedre arbejdsklima, da de blandt andet får et opdateret ventilationsanlæg samt fuldautomatisk solafskærmning, hvilket er væsentligt bedre end det, de har i de eksisterende lokaler. Der er desuden i både kontorer og lager lagt væk på optimale dagslysindfald, som både gavner medarbejdernes velbefindende og reducerer strømforbruget” fortæller Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær Erhverv.

Johnny Anekjær, direktør for WILLBRANDT Gummiteknik fortæller at det nye byggeri også giver virksomheden en anden fordel ”ud over den store fordel, det er at give vores medarbejderne bedre forhold, kan vi optimere lageret og spare tid, da det nye lager er bedre indrettet, og består af et lokale, frem for flere små, og har højere til loftet, og så kan vi tilbyde mere lagerplads til vores kunder og bedre tilkørselsforhold for vores leverandører. Så det er win-win for alle parter” siger han.

Og så kommer virksomheden fremover til at eje bygningerne selv, frem for at leje sig ind, som de gør nu. Dermed holder de pengene i virksomheden. 

Det nye byggeri kommer til at bestå af et skalmuret kontorafsnit i to etager, med kontorer, mødelokaler og kantine samt en lagerdel opført med bærende stålspær beklædt med sandwichpaneler på facader og sorte bølge fibercementplader som tag.

Byggeriet forventes at starte op til august og skal stå færdigt til foråret 2021.

Tidligere artikelNy markedsdirektør til Cembrit
Næste artikelJMM sætter ny salgsrekord med 130 tons bore-kæmpe